Muhittin ÖZDEMİR - Müdür Yardımcısı

Muhittin ÖZDEMİR - Müdür Yardımcısı

 1986 yılında İzmir ilinde doğdum. Evli ve 2 çocuk babasıyım. İlk ve orta öğrenimimi İzmir Karabağlar İyiburnaz İlköğretim Okulu´nda, liseyi ise İzmir Gaziemir Lisesi´nde başarıyla tamamladım. 2005 yılında Süleyman Demirel Üniversitesi Burdur Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümü´nü kazanarak üniversiteden 2009 yılında mezun oldum. 2011 yılında Muş Hasköy 75. Yıl YİBO´da sözleşmeli öğretmen olarak mesleğime başladım. Aynı yıl Eylül ayında Kahramamaraş Çağlayancerit Düzbağ Yeşiloba İlkokulu´na kadrolu olarak atandım. Burada 3 yıl görev yaptıktan sonra 2014 yılında Kastamonu Tosya Akbük İlkokuluna atamam gerçekleşti.

2020 yılında yönetici atama sınavına girerek Taşköprü Fatih İlkokuluna Müdür Yardımcısı olarak atandım. Şuan Taşköprü Fatih İlkokulunda Müdür Yardımcısı olarak görevime devam etmekteyim.

  Spor yapmayı seven, birçok spor dalıyla amatör olarak ilgilenen, satranç ve karate gibi alanlarda lisansa sahip bir sporcuyum. Mesleğim adına devamlı yenilikleri takip eden ve kendini sürekli yetiştirme ve geliştirme gayreti içinde olan bir eğitmenim. E-twinnig proje çalışmalarıyla yakın olarak ilgiliyim. Bu alanda 4 Ulusal Kalite Etiketim ve 1 Avrupa Kalite etiketim bulunmakta.

4171075 4171075 Eposta