TAŞKÖPRÜ BELEDİYESİ ATIK PİL TOPLAMA YARIŞMASINDA OKULUMUZ İLÇE 2. Sİ OLDU

Atık Pil Toplama Yarışması’nda 1. Muzafferettin Gazi İlkokulu olurken okulumuz Fatih İlkokulu 2. olmuştur.
Yaklaşık 6 aylık süre zaafında toplanan atık piller, Belediye Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü’nce düzenlenen yarışmada 64 kg atık pil toplayan Muzafferettin Gazi İlkokulu 1., 40 kg ile Fatih İlkokulu 2. olurken, 30 kg ile Atatürk İlkokulu 3. oldu.
Belediye Başkanı Abdullah Çatal, dereceye giren öğrencilere hediyelerini takdim ederek, çevremizi ve şehrimizi koruma bilinciyle hareket eden tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederim ifadelerini kullandı. Öğrenciler ve öğretmenleri ise sosyal sorumluluk adına böyle bir proje düzenleyen Taşköprü Belediyesi’ne teşekkür ettiler.

Alıntı

13.06.2023 114

13-06-202313-06-2023

Kaynak: https://taskoprupostasi.com/2023/06/12/atikpiltoplamayarismasinda1muzafferettingaziilkokuluoldu/